Dierenkrant

Ron schrijft amusante, leerzame, en trefzeker geschreven stukjes voor de dierenkrant-online.

DE KINDERPAGINA VAN
#DWARS – AMSTERDAM OOST =
ONLINE

De kinderpagina van #DWARS, dé buurtkrant van Amsterdam Oost, is online! Vol leuke informatie over dieren natuur en evolutie.

Voor kinderen van 9 tot 99.

 

Ron schrijft de amusante, leerzame, en trefzeker geschreven stukjes voor de dierenkrant-online. Connie Dekker maakt de site en de tekeningen.

De artikelen op de recent gemaakte website de dierenkrant-online.nl  zijn verschenen in de buurtkrant van Amsterdam-Oost #DWARS door de buurt. In 2020 werd #DWARS even in het bestaan bedreigd. Wij vonden het jammer dat de meer dan 50 pagina’s met leuke weetjes over dieren misschien verloren zouden gaan. Daarom hebben wij deze website opgezet. Tot nu toe staan er +12 pagina’s online. Er zijn er nog een hoop te gaan!

Wij hopen vooral op meer lezers, zeg maar alle kinderen in de leeftijd van 9 tot 99 jaar. En door over dieren te vertellen hopen we nog het meest dat kleine en grote kinderen nog meer van dieren gaan houden.

Misschien ken je ons al een beetje. Misschien ken je de kinderpagina van de krant. Lees hier meer over ons.

stinks schrijft

Dierenkrant Online

Een keuze uit leuke verhalen over dieren

Loading RSS Feed

Dieren, natuur, evolutie

Kinderpagina #DWARS

Zo ziet een kinderpagina eruit als het in de krant verschijnt.

Ron weet heel veel over evolutie, dieren (vooral vogels) en Porsches. De pagina wordt samengesteld door Connie Dekker. Zij schrijft ook de stukjes over kunst en tekent het stripje over de zwarte jongenspoes Stinks.